top of page
Afbeelding 42_edited.jpg

ABOUT

GET TO KNOW ME

Fun Facts

Mijn Missie

Mijn Verhaal

Hoe ben ik in aanraking gekomen met Kundalini?

Wat heeft Kundalini voor mij gedaan?

Waarom Eighteen Inches?

Energetic Healer
Space holder
Guide

Hi there. My name is Khanh.

I invite you to dive deep into the wisdom of your heart, where healing, love, trust and surrender come together to enrich your inner journey.

As a facilitator, I help you bridge the distance between head and heart through healing journeys so that you can embody who you essentially are.

I do this through
Kundalini NRGY Awakening
Cosmic NRGY
Soul Healing
Soul Journeys

K-87.jpg

MIJN MISSIE

Mijn missie is om jou te helpen de reis van Eighteen Inches te maken. Jouw mooiste, meest diepgaande reis in je leven. De reis van je hoofd naar je hart. Ik wil je laten zien dat alles al in jou zit. Je hoeft het je alleen maar te herinneren.

 

Laat Eighteen Inches de Healing Space zijn waar jij jezelf ontdekt, waar jij jezelf kunt voelen, waar jij jezelf kunt genezen en waar jij kunt groeien. Samen creëren we een pad dat jou verbindt met de kern van wie jij werkelijk bent. Laten we samen op reis gaan.

KHANH
33
ROTTERDAM

TAURUS RISING
CAPRICORN SUN
CANCER MOON

6/2 SPLENIC PROJECTOR

IMG_1277_edited.jpg

FUN FACTS

Ik ben Vietnamees, geboren in Indonesië en opgegroeid in Nederland

'Thuis' voelde ik me eigenlijk nergens

Op 11-11 aangekomen in Nederland toen ik (bijna) 11 maanden was

Geboren onder de volle maan

Loop graag op blote voeten

Zit heel graag op de grond

Enigskind 

MIJN VERHAAL

HOE BEN IK IN AANRAKING GEKOMEN MET KUNDALINI

Na mijn beroerte had ik al snel door dat ik allerlei blokkades had waar ik zelf niet doorheen kwam. Zo kon ik moeilijk bij mijn gevoelens komen en had al in geen jaren kunnen huilen. Praten met een psycholoog werkte voor mij niet, dus was ik een beetje energetische behandelingen aan het zoeken, ook al was ik super sceptisch. 

 

De eerste keer dat ik over kundalini hoorde, was toen een goede vriendin erover vertelde. Ze had er hele goede ervaringen mee en ze liet me ook wat filmpjes zien. Ik dacht, jaaa doei dat is niet echt! Maar ergens bleef ik geïnteresseerd en wilde gewoon voor mezelf weten of dat iets zou doen, dus besloot ik met haar mee te gaan.

 

Die eerste sessie kwam ik maar niet uit mijn hoofd, ik bleef maar denken. Ik dacht eigenlijk dat er niks was gebeurd en na de sessie voelde ik me helemaal gesloopt in plaats van goed en zei toen nog tegen mijn vriendin, 'ik denk niet dat het bij me heeft gewerkt hoor.' Ik dacht echt, 'vinden mensen dit nou zo leuk?' En eigenlijk had ik het vanaf dat moment afgeschreven, als in dat werkt niet voor mij.

 

Een aantal dagen later gebeurde er iets waardoor ik opeens moest huilen. Ik schrok en dacht, 'huh wat gek.' Het was ook helemaal prima om het er te laten zijn zonder het gevoel van wegstoppen, ik vond het maar raar, al was ik er wel blij mee. Later begon ik te denken of het dan toch niet met de sessie te maken had? Ik had contact met Nadia gehad en ze zei, ik weet wel bijna zeker dat het hierdoor komt, maar als jij twijfelt dan kom je toch nog een keer?

 

Zo gezegd zo gedaan, maar ik denk dat ik de eerste 3 sessies niet veel heb gevoeld. De reden dat ik toch bleef gaan was omdat ik het toch fijn vond om een uur te liggen, zonder te slapen. Het bracht me meer rust. Na die 3 sessies merkte ik in de loop van de tijd steeds wat meer. Ineens kon ik mijn intuïtie veel beter onderscheiden van mijn gedachtes, mijn innerlijke richting werd steeds sterker, ik begon steeds meer beslissingen voor mezelf te maken zonder eerst met iedereen rekening te houden, ik wist wat ik wilde en waar ik naartoe wilde. Ik ben toen doorgegaan met de sessies en besloot mij in te schrijven voor de training, omdat ik graag wilde weten hoe dat nou werkte. Ik wist niet dat dat het begin zou zijn van een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven..

WAT KUNDALINI VOOR MIJ HEEFT GEDAAN

about Eighteen inches

My Sacred Space

bottom of page