top of page
IMG_0393_edited.jpg

COSMIC NRGY

Sacred Unity

Sommige mensen ervaren in hun leven een gevoel van heimwee of eenzaamheid. Niet naar iets of iemand, maar naar een staat van zijn waarin zij ooit verkeerde. Als je die plek van thuiskomen in jezelf hebt gevonden dan wordt het ineens duidelijk dat het echt de bedoeling is dat je hier bent. Dat het een voorrecht is te leven. Jij met al jouw unieke en bijzondere gaves en vermogens hoort hier te zijn en hebt iets bij te dragen aan onze wereld.

COSMIC NRGY

Cosmic NRGY is een energetische sessie die gericht is op het ervaren van een staat van eenheid. Eenheid in jezelf en de kracht die jou leven geeft, eenheid met anderen en eenheid met het gehele bestaan. Die eenheid is er altijd, al zijn we er niet altijd van bewust. Cosmic NRGY sessies kunnen de wegen naar de eenheidservaring weer openen.

 

In de Cosmic NRGY sessie herstellen we de verbinding tussen jou en het grotere alwetende veld. Er word gewerkt op een groot aantal energetische banen, nadi’s, die een grotere uitwisseling van licht, energie en informatie mogelijk maakt. Er zijn veel andere woorden gebruikt om dit te omschrijven. Non dualiteit, de kosmos, staat van eenheid, reconnectie, de Bron, je Hogere Zelf, grootsheid in jou, God. Het label maakt niet uit de ervaring is waar het omdraait.

WAT BEREIK JE MET COSMIC NRGY

  • Een gevoel van thuiskomen

  • Diepe zelfliefde en liefde voor het bestaan

  • Een onverwoestbare innerlijke vrede

  • Eenheid met jezelf, eenheid met alles en iedereen om je heen

  • Het openen van (boven)natuurlijke en (para)normale vermogens

  • Helen van trauma 

  • Wegvallen van angst voor wat er na dit leven is

  • Herstel van je natuurlijke balans

Er is een klein kanaal of toegangspoort bekend als brahmadvara of ‘de deur van Brahman’, waar kundalini doorheen gaat als deze is ontwaakt. Brahman betekent het hoogste bestaan of absolute werkelijkheid. ‘Dat wat nooit verandert’, ‘kennis’ en ‘oneindigheid’.

 

Non-dualistische stromingen zoals Advaita Vedanta leren dat Brahman en Atman (ziel) één en hetzelfde zijn, in elkaar vervat. Om dit te ervaren kunnen we ons focussen en deze kanalen openen. Met andere woorden: God is jouw essentie en wanneer je weer verbinding maakt met die kracht zie je het in jezelf en overal om je heen.

KUNDALINI COSMIC NRGY

Cosmic NRGY kun je op zichzelf doen of icm Kundalini NRGY. De voordelen daarvan is dat je door Kundalini al lekker in je lichaam zakt waardoor je makkelijker die staat van eenheid ervaart. Het is niet noodzakelijk.

We beginnen eerst met Kundalini NRGY en daarna richten we ons op Cosmic NRGY. Dat is een ervaring waarbij we op specifieke energiebanen en punten werken. Deze maken een grote uitwisseling van licht, energie en informatie mogelijk tussen jou en het grotere veld.

PRIVE

In een privé sessie creëer ik een safe space voor jou om alles gedragen te kunnen uiten. Ik heb hierbij volledige aandacht voor jou en kan je ondersteunen waar nodig is in jouw proces. Ook is er meer tijd om eventueel te delen waar je tegen aanloopt, wat er speelt of gewoon om kennis te maken.

Op dinsdag en woensdag kun je zelf je afspraak inplannen. Als je een andere dag of tijd wilt dan kun je contact met me opnemen

 


Duration: ± 2 uur

Reviews

COSMIC NRGY

Een hele mooie kundalini/cosmic nrgy sessie mogen ontvangen! Wauw! Niet alleen een speciale sessie, ook een speciale plek! Khanh geeft je een gevoel van veiligheid voor, tijdens en na de sessie. Heel fijn om zo gedragen te worden. Ik kom snel nog een keertje! Aanrader!

Tessey

bottom of page