top of page
Internal Communication Website in Red  Orange  Purple  Round and Friendly Style - 3.png

Soul Healing

SOUL HEALING

Elke ziel heeft een verhaal, een unieke reis af te leggen diep van binnen. Het is heel begrijpelijk dat deze reis soms belemmerd kan worden door oude wonden, overtuigingen en blokkades.

In mijn energetische healing sessies werk ik intuïtief en combineer ik diverse heling technieken, aangepast aan jouw persoonlijke behoeften, om de poorten te openen naar zelfontdekking en genezing. Ik luister naar de fluisteringen van jouw ziel en breng professionele begeleiding in elke sessie.

 

Ontdek jouw diepste zelf op de reis van je ziel, terug naar jouw Sacred Soul. Laat me je leiden naar de diepte van jouw wezen, waar ware heling plaatsvindt. Open je hart en vind jouw stem.

WAT IS SOUL HEALING

Soul Healing is een intuïtieve energetische healing sessie bij mij in mijn studio kan plaatsvinden, maar ook op afstand. Alles is energie, wie wij zijn en alles om ons heen, daarom is een afstandshealing net zo effectief!

 

Een energetische healing sessie kan je helpen om blokkades te verwijderen, zodat jouw levensenergie vrij kan gaan stromen. Die blokkades kunnen in je leven voorkomen als allerlei pijnen, lusteloosheid, weinig motivatie, het gevoel dat je vast zit, weinig zelfvertrouwen, gebrek aan zelfliefde.

WAT IS EEN ENERGETISCHE HEALING SESSIE

Een energetische healing sessie is gebaseerd op het principe dat elk levend wezen een energetisch veld om zich heen heeft. Wanneer deze energie in balans is, voelen we ons gezond en vitaal. Maar soms raken deze energiestromen geblokkeerd, wat kan leiden tot fysieke, emotionele en spirituele disbalans. 

WAT KAN SOUL HEALING VOOR JE DOEN

Soul healing biedt talloze voordelen. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en pijn, en het bevorderen van innerlijke rust en emotionele balans. Het helpt je om negatieve patronen en overtuigingen los te laten, zodat je kunt groeien. Bovendien kan het je spirituele reis verdiepen en je helpen om meer in contact te komen met je innerlijke wijsheid.

Dit is een volledig ontspannende healing van 90 min, in mijn Healing Space of online

Op dinsdag & woensdag kun je zelf de sessie inplannen via de kalender. Wil je een andere dag of tijd? Neem even contact op.

  • Online beschikbaar

    1 uur 30 min.

    177 euro
bottom of page