top of page
Zelfliefde Khanh, eigenaresse van Eighteen Inches

EIGHTEEN
INCHES

scroll

THE DISTANCE FROM YOUR HEAD TO YOUR HEART

Eighteen Inches represents the distance from your head to your heart.

Let Eighteen Inches be the Healing Space where you discover, feel, heal and grow yourself. Together we create a path that connects you to the core of who you really are.
 
Let's go on a journey together, from head to heart ❤️

Love
Khanh

external-file_edited.jpg

Kundalini NRGY Awakening

Kundalini NRGY Awakening is een bijzondere reis van zelfontdekking. Het is een energetische sessie die jou weer verbindt met jouw essentie. Laat los wat jou niet meer dient, je belemmerende overtuigingen, blokkades en trauma’s, om je weer te herinneren wie jij écht bent. 

Cosmic NRGY

Cosmic NRGY is een energetische sessie die erop is gericht om de verbinding te herstellen tussen jou en het grotere alwetende veld. Je ervaart een staat van eenheid. Eenheid in jezelf en de kracht die jou leven geeft, eenheid met anderen en eenheid met het gehele bestaan.

Soul Healing

Soul Healing is een intuïtieve energetische healing sessie bij mij in mijn Healing Space, of op afstand. Een Soul Healing sessie kan je helpen om blokkades te verwijderen, zodat jouw levensenergie vrij kan gaan stromen. 

Ontwerp zonder titel - 4.png

Deep Dives

Een deep dive bestaat uit 3 sessies die je zelf in kunt plannen binnen 3 maanden. Dit is voor iedereen die echt diep in henzelf willen duiken of hun healing journey nu serieus aan willen pakken.

IMG_0566.JPG

Agenda Groepssessies


Filter by:

HOOFD

In onze samenleving is er al heel lang een nadruk op het hoofd en het denken, een houding die ons tot grote en mooie ideeën heeft geleid. Maar de keerzijde is dat deze focus ook veel zorgen en stress met zich mee brengt, wat leidt tot mentale en fysieke gezondheidsproblemen. Het is duidelijk dat er iets meer nodig is dan alleen het hoofd

HART

Veel mensen ontdekken dat ons denken ons kan verstrikkken in twijfels en patronen. Er is een mooie verschuiving gaande: het luisteren naar ons hart en gevoel wordt steeds belangrijker. Ook met het hoofd en het hart samen zijn we er nog niet, we missen nog een essentieel deel..

LICHAAM

Het missende essentiële deel is je lichaam. Met je lichaam voel je dingen aan, je behoeftes en verlangens, wat goed en niet goed voor je is, daar kun je niet altijd bij met je hoofd en zelfs met het hart erbij is dat nog best lastig. Door te landen in je lichaam kun je leren om er echt naar te luisteren. Door terug te keren naar ons lichaam, openen we de deur naar authentiek luisteren en diep, intuïtief weten.

Energetic Healer
Space holder
Guide

Hi there. My name is Khanh.

I invite you to dive deep into the wisdom of your heart, where healing, love, trust and surrender come together to enrich your inner journey.

As a facilitator, I help you bridge the distance between head and heart through healing journeys so that you can embody who you essentially are.

I do this through
Kundalini NRGY Awakening
Cosmic NRGY
Soul Healing
Soul Journeys

K-87.jpg

My Sacred Space

bottom of page